De Klussenier Gert-Jan Piek
De Klussenier Gert-Jan Piek

De Twee Morgen 13
4214 ER Vuren

Dien uw offerte-aanvraag in   

0183 84 04 08
06 3608 6045
gertjanpiek@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 76673286

Even voorstellen

Mijn naam is Gert-Jan Piek en met mijn klusbedrijf De Klussenier Gert-Jan Piek sta ik voor u klaar in Vuren, Gorinchem, Leerdam en omgeving. Als veelzijdig vakman kunt mij benaderen voor al uw verbouwingen en renovaties.

U kunt bij De Klussenier Gert-Jan Piek voor vele diverse werkzaamheden terecht. Dit zijn grote werkzaamheden zoals een badkamer verbouwing, keuken verbouwing, toilet renovatie en zolder renovatie. Daarnaast kunt u ook voor kleinere werkzaamheden zoals het maken van meubels, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden bij Gert-Jan terecht. 

Wanneer u uw opdracht door Gert-Jan uit laat voeren kunt u rekenen op een veelzijdige vakman die zijn werk altijd secuur en netjes uitvoert. Gert-Jan typeert zichzelf als een vakman die alles tot in de puntjes geregeld wilt hebben. Daarnaast kunt u vertrouwen op de voordelen van de grote en bekende organisatie De Klussenier. Denk hierbij aan 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden, één aanspreekpunt tijdens de opdracht en vooraf een vrijblijvende offerte.

Met De Klussenier Gert-Jan Piek haalt u, zoals gezegd, een veelzijdig vakman in huis. Gert-Jan is een veelzijdig vakman die al jaren actief is in het vak van verbouwen en renoveren. “Nadat ik diverse opdrachten en werkzaamheden in mijn vrije tijd heb uitgevoerd bij familie en bekenden, heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt door zelfstandig te worden. Na enige tijd zelfstandig ondernemen heb ik mijzelf zich aangesloten bij De Klussenier. Dankzij deze stap heb ik de route gekozen naar een succesvol klusbedrijf als De Klussenier Gert-Jan Piek.”

Woont u in de omgeving van Vuren, Gorinchem en Leerdam en heeft u een klus of renovatie op de planning staan? Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken. 

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...